fbpx

Toivo Group Oyj

Gransinmäki 6
02650 Espoo
[email protected]
Y-tunnus: 2687933-2

Yhteyshenkilöt

Asuntomestarit

Jyrki Leppälä

Kiinteistöpäällikkö

[email protected]

043 201 3331

Tutustu Jyrkiin
Jyrki Leppälä
Kiinteistöpäällikkö

Nea Saunamäki

Hovimestari

[email protected]

043 201 0583

Tutustu Neaan
Nea Saunamäki
Hovimestari

Nea on uusi tulokas asuntomestarien tiimissä. Aikaisempi työkokemus myynnin, asiakaspalvelun ja matkailun alalta on tuonut mukanaan oppeja erilaisissa työympäristöissä toimimisesta. Toivolla työskennellessä Nea arvostaa asuntojen visuaalisia ja kauniita yksityiskohtia, sekä pitää asiakkaiden kohtaamisesta. Vapaa-aikansa Nea viettää mielellään harrastusten äärellä tai luonnossa ulkoillen.

Darya Sheenko

Somevastaava ja valokuvaaja

[email protected]

043 201 3333

Tutustu Daryaan
Darya Sheenko
Somevastaava ja valokuvaaja

Darya vastaa Toivolla valokuvaamisesta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Darya viihtyy kameran takana ja on todella taitava taltioimaan tilanteet kuviin ja videoihin. 

 

Darya on työkaverina ystävällinen ja, mikäli hän lupaa asian hoitaa niin se on varmasti hoidettu. 

 

Darya auttaa asuntomestaritiimiä, esim näytöillä ja muissa tehtävissä.

Mirella Pehkonen

Asuntomestari

[email protected]

050 407 6903

Tutustu Mirellaan
Mirella Pehkonen
Asuntomestari

Mirella toimii Toivolla asuntomestarina ja hoitaa useita Toivon kohteita. Mirella on aloittanut Toivolla vuoden 2022 maaliskuussa. Aiempaa työkokemusta hänellä on kaupanalalta. Mirella on kuin luotu asiakaspalvelija ja nauttii asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Laura Vaarna

Asuntomestari

[email protected]

050 523 5664

Tutustu Lauraan
Laura Vaarna
Asuntomestari

Lauralla on pitkä kokemus vuokra-asumisesta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Laura on rautainen ammattilainen ja hänellä ei mene sormi suuhun tiukassakaan tilanteessa. Työkaverina Laura on luotettava ja hoitaa oman tonttinsa paremmin kuin hyvin.

 

Lauran kanssa on mukava pohtia työ- ja vapaa-ajan asioita yhdessä. Hänen kanssaan on helppo jutella. 

Iida Koivukoski

Asuntomestari -tiiminvetäjä

[email protected]

050 470 6171

Tutustu Iidaan
Iida Koivukoski
Asuntomestari -tiiminvetäjä

Iida vetää operatiivisesti Toivon asuntomestari- ja SOME-tiimiä. Toivolla Iida on aloittanut vuoden 2020 alussa. Iida oli Toivon ensimmäinen asuntomestari, joten hänellä on erinomainen käsitys siitä, miten kodit vuokrataan, isännöidään ja manageerataan.

 

Iidan mielestä parasta on, kun saa työskennellä eri tiimeissä olevien henkilöiden kanssa. Tästä syystä Iidalta löytyy monesta asiasta tietoa ja jos johonkin asiaan ei ole muilla vastausta, niin sitä kannattaa kysyä häneltä.

Hankekehitys

Petter Ruuskanen

KTK

Hankekehityspäällikkö

[email protected]

050 353 6361

Tutustu Petteriin
Petter Ruuskanen
KTK Hankekehityspäällikkö

Petter on joukkueemme kuopuksia. Ruotsissa opiskellut maailman kansalainen tuo joukkoomme pirteyttä ja asennetta. Petter ei koskaan luovuta. Hän etsii, kehittää ja löytää hankkeet.

Matias Degerlund

KTM

Hankekehittäjä

[email protected]

040 706 1854

Tutustu Matiakseen
Matias Degerlund
KTM Hankekehittäjä

Matiaksesta piti tulla ammattilaisjääkiekkoilija, mutta intohimo kiinteistöalaa kohtaan muutti suunnitelmat. Matias pelaa mailapelejä lähes Suomen huipulla ja kehittää kiinteistöjä lähes kaiken muun ajan. Hänellä on kokemusta asuntosijoittamisesta ja talonrakentamisesta sekä kiinteistöjen ylläpidosta. Matias on opiskellut kotimaassa ja ulkomailla; pääaineena hän on lukenut rahoitusta. Yksi kiinnostuksen kohde on tavata uusia ihmisiä ja verkostoitua yli toimialarajojen!

Tuomas Hemmilä

KTM, HTM

Hankekehitysjohtaja

[email protected]

040 867 5021

Tutustu Tuomakseen
Tuomas Hemmilä
KTM, HTM Hankekehitysjohtaja
Tuomaksella on kasvuyhtiötausta yksityisestä terveydenhuollosta ja meriteollisuuden projektiyhtiöstä. Lisäksi kuntasektori on hänelle tuttu. Tuomas on meidän Paimion velikulta, jolta ei hymy koskaan hyydy. Toivossa Tuomas johtaa hankekehitystä. Hän ja hänen joukkueensa etsii Toivolle sopivat tontit, kaavoittaa ne ja hankkii rakennusluvat.

Rakennuttaminen

Jukka Lampela

Tradenomi

Johtaja

[email protected]

050 5919461

Tutustu Jukkaan
Jukka Lampela
Tradenomi Johtaja

Jukka on Oulun seudulta lähtöisin oleva herrasmies, joka on vastikään muuttanut PK-seudulle perheensä kanssa. Jukka on ollut kiinteistövälitysyrittäjänä 14-vuotta. Jukka tietää ja tuntee, miltä tuntuu hyvä koti. Ihmisenä Jukka haluaa katsoa eteenpäin, rohkaista muita ja ajatella positiivisesti. Jukka muutti perheineen vuonna 2021 Tuusulaan ja johtaa Toivolla aluerakennusprojekteja. Vapaa-ajalla Jukkaa on lähellä golf ja padel.

Tommi Peltola

RI

Suunnittelujohtaja

[email protected]

040 163 7784

Tutustu Tommiin
Tommi Peltola
RI Suunnittelujohtaja

Tommi on monipuolinen rakennusalan osaaja, joka on hankkinut työkokemuksensa monipuolisista sekä vaativista rakennushankkeista. Toivossa Tommin tehtävä on vastata hankkeiden suunnittelun ohjauksesta kokonaisvaltaisesti sekä toimia aktiivisena linkkinä hankkeen eri osapuolien välillä.

Tommi on ihmisläheinen tyyppi, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Tommi käyttää vapaa-aikansa perheen ja liikunnan parissa ja lisäksi hän on vannoutunut Tepsin kannattaja

Juhani Leivo

RKM

Rakennuttamispäällikkö

[email protected]

050 460 3110

Tutustu Juhaniin
Juhani Leivo
RKM Rakennuttamispäällikkö
Toivossa Juhani toimii Heikin aisaparina jaetuissa urakoissa ja KVR-urakoissa. Juhani vastaa kohteiden rakennustöiden valvonnasta, että kohteet vastaavat aikataulultaan, laadultaan ja hinnaltaan toivottua. Juhani on myös intohimoinen metsästäjä ja urheilija. Juhani on aina hyvällä tuulella ja varustettu lehmän hermoilla, vaikka työmaalla tulisi mikä vastaan.

Heikki Myllymäki

RI

Rakennuttamisjohtaja

[email protected]

040 592 7781

Tutustu Heikkiin
Heikki Myllymäki
RI Rakennuttamisjohtaja
Siltainsinööristä asuinrakentamiseen, molemmissa on tavoitteena luoda ihmisille sujuvampaa ja näyttävämpää arkea. Heikillä on pitkä tausta merkittävien kohteiden rakennuttamisesta. Heikki on aika mutkaton kaveri ja hänestä on meille paljon iloa. Heikki osaa kysyä oikeat kysymykset ja nähdä isoja kokonaisuuksia. Toivossa Heikki johtaa kiinteistöjen rakennuttamista. Rakennuttamisen piirissä ovat jaetut urakat ja KVR-urakat.

Rakentaminen

Pia Stenroos

MBA

Hankintapäällikkö

[email protected]

050 500 4486

Tutustu Piaan
Pia Stenroos
MBA Hankintapäällikkö

Pia on kotoisin Padasjoelta ja hän asuu perheensä kanssa Orimattilassa. Pia nauttii lenkkeilystä luonnossa, sekä perheen kanssa ajanvietosta.

Pia kiehtoo rakentamisessa asiakaslähtöinen, esteettisesti kaunis ja luotettavasti toteutettu rakentaminen. Pialle on tärkeää hyvin toteutetut yksityiskohdat.

Pia on rauhallinen, positiivinen ja muita ihmisiä arvostava tiimin jäsen. Pia antaa ympärillä oleville ihmisille energiaa ja hänen kanssa kohtaamiset ovat aina aitoja.

Pia on erittäin suuri Star Wars fani!

Markus Pulkkinen

DI

Tuotantojohtaja

[email protected]

040 771 5591

Tutustu Markukseen
Markus Pulkkinen
DI Tuotantojohtaja
Markus on kerännyt vuosien varrella monipuolisen kokemuksen asuntotuotannon johtotehtävistä. Toivossa Markus johtaa projektinjohtourakoinnin tuotantoa kokonaisvaltaisesti. Hänen tavoitteenaan on rakentaa laadukkaita koteja Toivon asukkaille sekä tarjota innostava, kannustava ja ihmisläheinen työpaikka organisaatiolleen. Vapaa-ajalla Markus viihtyy luonnossa, kamppailusalilla sekä musiikin parissa.

Urho Myllymäki

Insinööri

Rakentamisjohtaja

[email protected]

050 356 6713

Tutustu Urhoon
Urho Myllymäki
Insinööri Rakentamisjohtaja
Urhon tausta on asuntoliiketoiminnasta suunnittelu- ja teknisen johdon tehtävistä. Tuhannet asunnot ovat saaneet ensimmäisen hahmonsa Urhon johtamana. Urho on kokonaisvaltainen urheilumies, harrastajana ja seuraajana. Toivossa Urho johtaa projektijohtourakointia. Urhon yksikkö tuottaa noin puolet Toivon asunnoista.

Ville Välkkilä

RI

Työpäällikkö

[email protected]

050 3082 789

Tutustu Villeen
Ville Välkkilä
RI Työpäällikkö

Ville on ihmisläheinen, päämäärätietoinen ja positiivisella asenteella oleva työpäällikkömme. Villeä rakentamisessa kiehtoo laadukas ja aikaa kestävä asuntotuotanto. Villen tuotannonjohdossa näkyy, että hän on toiminut niin työnjohtajana kuin vastaavana työnjohtajana. Ville on Hyvinkäältä lähtöisin ja harrastaa vapaa-ajalla lenkkeilyä sekä muuta kuntoilua. Ville on tennismiehiä!

Hallinto

Mikko Pellinen

Tradenomi

Pääkirjanpitäjä

[email protected]

Tutustu Mikkoon
Mikko Pellinen
Tradenomi Pääkirjanpitäjä

Mikko on hallintomme velikulta, joka on lähtöisin Kauhavalta. Mikko pitää huolen, että yhtiön "Deebit" ja "Kreedit" tilit ovat oikein ja ajantasaiset. Mikko saapuu toimistolle usein Tikkurilan kodiltaan pyörällä. Mikko on rauhallinen ja seurallinen. Musiikin suurkuluttaja. Mikkoa motivoi taloushallinnosta tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi ja pitää yrityksen koneita käynnissä. Mikko pitää erityisesti haastavista "aivopähkinöistä". Mikko on nopea. Mikon 800 metrin juoksun ennätys on 1.52,81.

Markus Myllymäki

KTM

Toimitusjohtaja

[email protected]

040 847 6206

Tutustu Markukseen
Markus Myllymäki
KTM Toimitusjohtaja

Markus on toiminut asuntoliiketoiminnassa sijoittajana, rakentajana, hankekehittäjänä ja johtajana. Markus on kehittänyt tuhansia asuntoja raakamaasta tai tontista valmiiksi asunnoiksi. Lahjaton mutta intohimoinen golffari ja padelisti. Toivossa Markus katsoo kokonaisuuden perään ja toimii venhon kapteenina.

Samuli Niemelä

KTM

Talousjohtaja

[email protected]

050 430 3483

Tutustu Samuliin
Samuli Niemelä
KTM Talousjohtaja
Samuli on toiminut pitkään eri taloushallinnon tehtävissä. Samuli on toimistomme myhäilijä ja kirstun päällä istuja, joka on budjettien, exelien ja kassavirtojen mestari. Toivossa Samuli vastaa taloudesta, kassavirroista ja valmiiden asuntokohteiden operatiivisesta johtamisesta.

Lauri Rekola

KTM

Rahoitus- ja riskienhallintajohtaja

[email protected]

044 543 2179

Tutustu Lauriin
Lauri Rekola
KTM Rahoitus- ja riskienhallintajohtaja

Lauri on rahoitusalan ammattilainen, joka on työskennellyt useissa tehtävissä eri rahoituslaitoksissa. Lauri harrastaa monipuolisesti liikuntaa. Toivossa Lauri vastaa omanpääoman ehtoisista rahoituksista, vieraan pääoman ehtoisista rahoituksista, sopimuksista ja riskienhallinnasta.

Hallitus

Jonna Toikka

KTM

Hallituksen jäsen

Tutustu Jonnaan
Jonna Toikka
KTM Hallituksen jäsen

Jonna Toikka on työskennellyt vuodesta 2011 Google Finlandissa eri tehtävissä. Ennen Googlea, Jonna on työskennellyt matkailualalla ja markkinointitoimistoissa.

Jonna on Espoolainen, joka pitää juoksemisesta.

Harri Tahkola

Hallituksen jäsen

[email protected]

0400 585 400

Tutustu Harriin
Harri Tahkola
Hallituksen jäsen

Harri Tahkola on ollut Toivon hallituksen jäsen vuodesta 2020. Harri on tehnyt pitkän uran kirjanpitoalalla mm. Talenom Oyj:n toimitusjohtajana aikaisemmin ja nykyisin hallituksen puheenjohtajana. Harrilla on hyvä huumori ja pilkettä silmäkulmassa. Harilla on kyky ajatella ja auttaa toimivaa johtoa ajattelemaan isosti.

Petri Kärkkäinen

Hallituksen jäsen

[email protected]

050 380 3830

Tutustu Petriin
Petri Kärkkäinen
Hallituksen jäsen

Petri Kärkkäinen on ollut Toivon hallituksen jäsen vuodesta 2020. Petri on Titanium Oyj:n perustajaosakas ja on työskennellyt yhtiön salkunhoitajana vuodesta 2010. Petri on rahoituksen moniosaaja, joka ohjeistaa hallituksesta toimivaa johtoa analyyttisellä otteella.

Asko Myllymäki

Hallituksen puheenjohtaja

[email protected]

050 1385

Tutustu Askoon
Asko Myllymäki
Hallituksen puheenjohtaja

Askolla on merkittävä ura kiinteistöjen kehittäjänä, rakentajana ja omistajana. Hän sai ylimmästä johdosta käsin olla mukana kehittämässä kiinteistöalan yritystä sen alkutaipaleelta aina pörssilistaukseen asti, liikevaihdon ollessa noin 700 miljoonaa euroa vuodessa. Asko tutkii ja havainnoi ilmiöitä. Hän opastaa ja ohjaa toimivaa johtoa. Ehdoton kuntoilu- ja musiikkimies. Toivossa Asko johtaa hallituksen puhetta, osallistuu yhtiön sparraamiseen viikoittain.

Tomi Koivukoski

 

Hallituksen jäsen

[email protected]

040 066 6548

Tutustu Tomiin
Tomi Koivukoski
  Hallituksen jäsen

Tomi pakkasi 18-vuotiaana pakettiauton Perhossa ja lähti pyörittämään rakennusliikettä Helsinkiin. Yritys kasvoi nopeasti ja Tomi on sittemmin johtanut satojen toimitilakohteiden rakentamista. Tomilla on mittava kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja yrittämisestä. Vapaa-ajalla Tomi on intohimoinen liikkuja.