fbpx

Toivo Group Oy

Teknobulevardi 7
01530 Vantaa
[email protected]
Y-tunnus: 2687933-2

Yhteyshenkilöt

Asuntomestarit

Mirella Pehkonen

Asuntomestari

[email protected]

050 407 6903

Tutustu Mirellaan
Mirella Pehkonen
Asuntomestari

Laura Vaarna

Asuntomestari

[email protected]

050 523 5664

Tutustu Lauraan
Laura Vaarna
Asuntomestari

Nupel Oral

Asuntomestari

[email protected]

050 523 6018

Tutustu Nupeliin
Nupel Oral
Asuntomestari

Nupel on Nurmijärveltä ja on yrittäjäperheen lapsi. Nupel ei pakene töitä, vaan hän on tottunut tekemään töitä aina 13-vuotiaasta saakka. Hän on opiskellut Tallinnassa kansainvälistä kauppatiedettä. Nupel tulee hyvin ihmisten kanssa toimeen ja hänellä on hyvät sosiaaliset taidot. Vapaa-ajalla Nupel harrastaa tanssimista.

Iida Koivukoski

Asuntomestari -tiiminvetäjä

[email protected]

050 470 6171

Tutustu Iidaan
Iida Koivukoski
Asuntomestari -tiiminvetäjä

Iida vetää Toivon Asuntomestaritiimiä. Iida on Toivon ensimmäinen asuntomestari, joten hänellä on erinomainen käsitys siitä, miten kodit vuokrataan, isännöidään ja manageerataan.

Mikäli herää kysymyksiä liittyen asuntojen vuokraukseen, isännöintiin tai manageeraukseen, niin ota rohkeasti yhteyttä Iidaan!

Hankekehitys

Matti Ervasti

KTK

Hankekehityspäällikkö

[email protected]

040 371 1520

Tutustu Mattiin
Matti Ervasti
KTK Hankekehityspäällikkö

Matilla on positiivinen mielenmalli ja hän ei haastaviakaan hankkeita pelästy. Matti tuo hankekehitystiimin periksi antamatonta asennetta ja naururemakkaan johtavia elämänmakuisia tarinoita. Hämeenlinnalaisista juuristaan huolimatta, hän ei ole todellakaan hidas hämäläinen.

Petter Ruuskanen

KTK

Hankekehityspäällikkö

[email protected]

050 353 6361

Tutustu Petteriin
Petter Ruuskanen
KTK Hankekehityspäällikkö

Petter on joukkueemme kuopuksia. Ruotsissa opiskellut maailman kansalainen tuo joukkoomme pirteyttä ja asennetta. Petter ei koskaan luovuta. Hän etsii, kehittää ja löytää hankkeet.

Tuomas Hemmilä

KTM, HTM

Hankekehitysjohtaja

[email protected]

040 867 5021

Tutustu Tuomakseen
Tuomas Hemmilä
KTM, HTM Hankekehitysjohtaja
Tuomaksella on kasvuyhtiötausta yksityisestä terveydenhuollosta ja meriteollisuuden projektiyhtiöstä. Lisäksi kuntasektori on hänelle tuttu. Tuomas on meidän Paimion velikulta, jolta ei hymy koskaan hyydy. Toivossa Tuomas johtaa hankekehitystä. Hän ja hänen joukkueensa etsii Toivolle sopivat tontit, kaavoittaa ne ja hankkii rakennusluvat.

Rakennuttaminen

Jukka Lampela

Tradenomi

Johtaja

[email protected]

050 5919461

Tutustu Jukkaan
Jukka Lampela
Tradenomi Johtaja

Jukka on Oulun seudulta lähtöisin oleva herrasmies, joka on vastikään muuttanut PK-seudulle perheensä kanssa. Jukka on ollut kiinteistövälitysyrittäjänä 14-vuotta. Jukka tietää ja tuntee, miltä tuntuu hyvä koti. Ihmisenä Jukka haluaa katsoa eteenpäin, rohkaista muita ja ajatella positiivisesti. Jukka muutti perheineen vuonna 2021 Tuusulaan ja johtaa Toivolla aluerakennusprojekteja. Vapaa-ajalla Jukkaa on lähellä golf ja padel.

Tommi Peltola

RI

Suunnittelujohtaja

[email protected]

040 163 7784

Tutustu Tommiin
Tommi Peltola
RI Suunnittelujohtaja

Tommi on monipuolinen rakennusalan osaaja, joka on hankkinut työkokemuksensa monipuolisista sekä vaativista rakennushankkeista. Toivossa Tommin tehtävä on vastata hankkeiden suunnittelun ohjauksesta kokonaisvaltaisesti sekä toimia aktiivisena linkkinä hankkeen eri osapuolien välillä.

Tommi on ihmisläheinen tyyppi, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Tommi käyttää vapaa-aikansa perheen ja liikunnan parissa ja lisäksi hän on vannoutunut Tepsin kannattaja

Juhani Leivo

RKM

Rakennuttamispäällikkö

[email protected]

050 460 3110

Tutustu Juhaniin
Juhani Leivo
RKM Rakennuttamispäällikkö
Toivossa Juhani toimii Heikin aisaparina jaetuissa urakoissa ja KVR-urakoissa. Juhani vastaa kohteiden rakennustöiden valvonnasta, että kohteet vastaavat aikataulultaan, laadultaan ja hinnaltaan toivottua. Juhani on myös intohimoinen metsästäjä ja urheilija. Juhani on aina hyvällä tuulella ja varustettu lehmän hermoilla, vaikka työmaalla tulisi mikä vastaan.

Heikki Myllymäki

RI

Rakennuttamisjohtaja

[email protected]

040 592 7781

Tutustu Heikkiin
Heikki Myllymäki
RI Rakennuttamisjohtaja
Siltainsinööristä asuinrakentamiseen, molemmissa on tavoitteena luoda ihmisille sujuvampaa ja näyttävämpää arkea. Heikillä on pitkä tausta merkittävien kohteiden rakennuttamisesta. Heikki on aika mutkaton kaveri ja hänestä on meille paljon iloa. Heikki osaa kysyä oikeat kysymykset ja nähdä isoja kokonaisuuksia. Toivossa Heikki johtaa kiinteistöjen rakennuttamista. Rakennuttamisen piirissä ovat jaetut urakat ja KVR-urakat.

Jere Viljanen

RI

Projektipäällikkö

[email protected]

044 751 0063

Tutustu Jereen
Jere Viljanen
RI Projektipäällikkö

Jere toimii rakennuttamistiimissä projektipäällikkönä ja vastaa rakennuttamiskohteiden käyntiin laitosta. Jere on Espoon poikia ja nauttii vapaa-ajalla golfinpeluusta. Rakentamisessa Jereä kiehtoo uusien elinympäristöjen luominen niin, että ne ovat ajattomia, kestäviä, toimivia ja silmälle kauniita. Ihmisenä Jere on rauhallinen sekä analyyttinen, mutta Jerellä on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

Rakentaminen

Pia Stenroos

MBA

Hankintapäällikkö

[email protected]

050 500 4486

Tutustu Piaan
Pia Stenroos
MBA Hankintapäällikkö

Pia on kotoisin Padasjoelta ja hän asuu perheensä kanssa Orimattilassa. Pia nauttii lenkkeilystä luonnossa, sekä perheen kanssa ajanvietosta.

Pia kiehtoo rakentamisessa asiakaslähtöinen, esteettisesti kaunis ja luotettavasti toteutettu rakentaminen. Pialle on tärkeää hyvin toteutetut yksityiskohdat.

Pia on rauhallinen, positiivinen ja muita ihmisiä arvostava tiimin jäsen. Pia antaa ympärillä oleville ihmisille energiaa ja hänen kanssa kohtaamiset ovat aina aitoja.

Pia on erittäin suuri Star Wars fani!

Markus Pulkkinen

DI

Tuotantojohtaja

[email protected]

040 771 5591

Tutustu Markukseen
Markus Pulkkinen
DI Tuotantojohtaja
Markus on kerännyt vuosien varrella monipuolisen kokemuksen asuntotuotannon johtotehtävistä. Toivossa Markus johtaa projektinjohtourakoinnin tuotantoa kokonaisvaltaisesti. Hänen tavoitteenaan on rakentaa laadukkaita koteja Toivon asukkaille sekä tarjota innostava, kannustava ja ihmisläheinen työpaikka organisaatiolleen. Vapaa-ajalla Markus viihtyy luonnossa, kamppailusalilla sekä musiikin parissa.

Urho Myllymäki

Insinööri

Rakentamisjohtaja

[email protected]

050 356 6713

Tutustu Urhoon
Urho Myllymäki
Insinööri Rakentamisjohtaja
Urhon tausta on asuntoliiketoiminnasta suunnittelu- ja teknisen johdon tehtävistä. Tuhannet asunnot ovat saaneet ensimmäisen hahmonsa Urhon johtamana. Urho on kokonaisvaltainen urheilumies, harrastajana ja seuraajana. Toivossa Urho johtaa projektijohtourakointia. Urhon yksikkö tuottaa noin puolet Toivon asunnoista.

Ville Välkkilä

RI

Työpäällikkö

[email protected]

050 3082 789

Tutustu Villeen
Ville Välkkilä
RI Työpäällikkö

Ville on ihmisläheinen, päämäärätietoinen ja positiivisella asenteella oleva työpäällikkömme. Villeä rakentamisessa kiehtoo laadukas ja aikaa kestävä asuntotuotanto. Villen tuotannonjohdossa näkyy, että hän on toiminut niin työnjohtajana kuin vastaavana työnjohtajana. Ville on Hyvinkäältä lähtöisin ja harrastaa vapaa-ajalla lenkkeilyä sekä muuta kuntoilua. Ville on tennismiehiä!

Hallinto

Mikko Pellinen

Tradenomi

Pääkirjanpitäjä

[email protected]

Tutustu Mikkoon
Mikko Pellinen
Tradenomi Pääkirjanpitäjä

Mikko on hallintomme velikulta, joka on lähtöisin Kauhavalta. Mikko pitää huolen, että yhtiön "Deebit" ja "Kreedit" tilit ovat oikein ja ajantasaiset. Mikko saapuu toimistolle usein Tikkurilan kodiltaan pyörällä. Mikko on rauhallinen ja seurallinen. Musiikin suurkuluttaja. Mikkoa motivoi taloushallinnosta tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi ja pitää yrityksen koneita käynnissä. Mikko pitää erityisesti haastavista "aivopähkinöistä". Mikko on nopea. Mikon 800 metrin juoksun ennätys on 1.52,81.

Markus Myllymäki

KTM

Toimitusjohtaja

[email protected]

040 847 6206

Tutustu Markukseen
Markus Myllymäki
KTM Toimitusjohtaja

Markus on toiminut asuntoliiketoiminnassa sijoittajana, rakentajana, hankekehittäjänä ja johtajana. Markus on kehittänyt tuhansia asuntoja raakamaasta tai tontista valmiiksi asunnoiksi. Lahjaton mutta intohimoinen golffari ja padelisti. Toivossa Markus katsoo kokonaisuuden perään ja toimii venhon kapteenina.

Samuli Niemelä

KTM

Talousjohtaja

[email protected]

050 430 3483

Tutustu Samuliin
Samuli Niemelä
KTM Talousjohtaja
Samuli on toiminut pitkään eri taloushallinnon tehtävissä. Samuli on toimistomme myhäilijä ja kirstun päällä istuja, joka on budjettien, exelien ja kassavirtojen mestari. Toivossa Samuli vastaa taloudesta, kassavirroista ja valmiiden asuntokohteiden operatiivisesta johtamisesta.

Aleksi Kallio

MBA (cand.)

Rahoitus- ja riskienhallintajohtaja

[email protected]

050 506 5067

Tutustu Aleksiin
Aleksi Kallio
MBA (cand.) Rahoitus- ja riskienhallintajohtaja

Aleksi on rahoitusalan ammattilainen, joka on työskennellyt useissa tehtävissä eri rahoituslaitoksissa. Aleksi kehittää luovia rahoitusratkaisuja kiinteistöihimme ja pitää riskit kurissa. Aleksi oli lähellä toistaa uraa, sillä hän on jättänyt muuan Sebastian Vettelin taakseen kartingissa. Toivossa Aleksi vastaa omanpääoman ehtoisista rahoituksista, vieraan pääoman ehtoisista rahoituksista, sopimuksista ja riskienhallinnasta.

Hallitus

Harri Tahkola

Hallituksen jäsen

[email protected]

0400 585 400

Tutustu Harriin
Harri Tahkola
Hallituksen jäsen

Harri Tahkola on ollut Toivon hallituksen jäsen vuodesta 2020. Harri on tehnyt pitkän uran kirjanpitoalalla mm. Talenom Oyj:n toimitusjohtajana aikaisemmin ja nykyisin hallituksen puheenjohtajana. Harrilla on hyvä huumori ja pilkettä silmäkulmassa. Harilla on kyky ajatella ja auttaa toimivaa johtoa ajattelemaan isosti.

Petri Kärkkäinen

Hallituksen jäsen

[email protected]

050 380 3830

Tutustu Petriin
Petri Kärkkäinen
Hallituksen jäsen

Petri Kärkkäinen on ollut Toivon hallituksen jäsen vuodesta 2020. Petri on Titanium Oyj:n perustajaosakas ja on työskennellyt yhtiön salkunhoitajana vuodesta 2010. Petri on rahoituksen moniosaaja, joka ohjeistaa hallituksesta toimivaa johtoa analyyttisellä otteella.

Asko Myllymäki

eMBA

Hallituksen puheenjohtaja

[email protected]

050 1385

Tutustu Askoon
Asko Myllymäki
eMBA Hallituksen puheenjohtaja
Askolla on merkittävä ura kiinteistöjen kehittäjänä, rakentajana ja omistajana. Hän sai ylimmästä johdosta käsin olla mukana kehittämässä kiinteistöalan yritystä sen alkutaipaleelta aina pörssilistaukseen asti, liikevaihdon ollessa noin 700 miljoonaa euroa vuodessa. Asko tutkii ja havainnoi ilmiöitä. Hän opastaa ja ohjaa toimivaa johtoa. Ehdoton kuntoilu- ja musiikkimies. Toivossa Asko johtaa hallituksen puhetta, osallistuu yhtiön sparraamiseen viikoittain.

Tomi Koivukoski

 

Hallituksen jäsen/Neuvonantaja

[email protected]

040 066 6548

Tutustu Tomiin
Tomi Koivukoski
  Hallituksen jäsen/Neuvonantaja
Tomi pakkasi 18-vuotiaana pakettiauton Perhossa ja lähti pyörittämään rakennusliikettä Helsinkiin. Yritys kasvoi nopeasti ja Tomi on sittemmin johtanut satojen toimitilakohteiden rakentamista. Tomilla on mittava kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja yrittämisestä. Vapaa-ajalla Tomi on intohimoinen liikkuja.