Toivo Group Oyj on pörssilistattu kiinteistökehitykseen ja kiinteistöjen omistamiseen erikoistunut toimija. Haluamme luoda erottautuvan liiketoimintamallin kiinteistöalalle ja tarjota parhaita asumiskokemuksia asukkaillemme. Organisaatiokulttuurimme on utelias ja totuttuja toimintamalleja haastava.

Toivon kiinteistöhankkeet ovat suurimmaksi osaksi asuinrakentamiseen tähtäävistä projekteja kotimaan kasvukeskuksissa. Priorisoimme oman hankekehityksemme kautta omistukseemme toteutettavia kiinteistöhankkeita. Hankekehitysportfoliossamme on yli 1100 asunnon hankekanta ja rakenteilla yli 600 asunnon hankekanta. Tavoitteenamme on omistaa kehittämämme ja toteuttamamme hankekanta pitkäjänteisesti. Aktiivisen hankekehityksen lisäksi, rakennutamme/rakennamme, hallinnoimme, isännöimme ja vuokraamme omistamamme kiinteistöt itse oman organisaatiomme toimesta.

Kaikki Toivossa lähtee asiakkaasta ja ympäristöstä. Haluamme kehittää ympäristöä huomioivaa kiinteistöliiketoimintaa asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin; suurin osa toteuttamistamme asuinkiinteistöistä toteutetaan parhaaseen A-energialuokkaan. Haluamme luoda arkkitehtonisesti kauniita ja elinkaarta kestäviä kiinteistöjä.

 

Haemme tiimiimme nyt hankekehityspäällikköä

Hankekehityspäällikön vastuulla on mm.:

 • Potentiaalisten kiinteistökehityshankkeiden validointi ja tarjousprosessi
 • Kiinteistökehityshankkeiden sopimusneuvotteluiden edistäminen
 • Kiinteistökehityshankkeiden kaupallisen mallin muodostaminen
 • Yhteistyö viranomaisten kanssa
 • Kiinteistökehityshankkeiden asemakaavoituksessa ja rakennuslupaprosessissa tukeminen
 • Yhtiön hankekehitysprosessin kehittämisessä tukeminen

 

Odotamme sinulta:

 • (emme etsi sateentekijää, mutta uskomme, että tehtävässä voi kehittyä myös sateentekijäksi)
 • Kasvuyhtiölle ominaista kilpailuhenkisyyttä ja proaktiivista työskentelytyyliä
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI tai KTM)
 • 3 – 5 vuoden kokemusta kiinteistöalalta
 • Asuntoliiketoiminnan ja -kiinteistökehityksen tuntemusta
 • Kykyä ymmärtää ja luoda hankeanalytiikkaa
 • Sopimusoikeuden perusteiden tuntemusta ja hyviä neuvottelutaitoja
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja analyyttista ajattelumallia
 • Perushyviä tietoteknisiä valmiuksia

 

Nuoressa organisaatiossa pääsee omalla työllään vaikuttamaan yrityksen suuntaan ja strategian toimeenpanoon. Hankekehittäjänä työskentelet osana 3 hengen hankekehitystiimiä. Pääset näkemään monipuolisesti hankekehityksen eri vaiheita ja vastuitasi voidaan kasvattaa kykyjesi mukaan kohti kompleksisempia/suurempia hankkeita tai luomaan uusia liiketoimintalinjoja yhtiölle. Toimistomme sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa juna-aseman vieressä ja uusi toimistomme valmistuu Espoon Leppävaaraan keväällä 2022. Säännöllinen läsnäolo toimistolla on tiimillemme ominaista ja tärkeäksi koettua, mutta poikkeusaikojen vaikutuksetkin huomioiden, osan työstä voi tehdä etänä.

 

Tarjoamme sinulle:

 

 • Sen kuuluisan näköalapaikan pörssilistattuun, matalan hierarkian kasvuyhtiöön
 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa raportointi suoraan johtoryhmän jäsenelle
 • Urapolun, jolla mahdollisuus kehittyä ja kasvattaa vastuuta kohti kompleksisia korttelikehityskokonaisuuksia ja esimies- sekä johtotehtäviä
 • Kiinteistökehityksen monipuolisia haasteita, joissa olet avainroolissa erilaisten ja eri kokoisten hankkeiden neuvottelu-, asemakaavoitus- ja rakennusluvitusprosesseissa sekä liiketoiminnan kaupallisessa kehityksessä etsien/pilotoiden uusia toimintamalleja
 • Rennon ilmapiirin ja hyvän porukan, jossa vuorovaikutus on avointa sekä toinen toistamme huomioivaa
 • Houkuttelevan kompensaatiojärjestelmän, joka huomioi tavoitteiden mukaiset onnistumiset

 

Meillä on sitoutunut ja innokas työyhteisö. Olemme erittäin motivoituneita kehittämään ja kehittymään. Yrityskulttuurissamme kaveria autetaan aina ja kannustavaa henkeä pidetään yllä. Olemme tavoitteellisia ja käännämme jokaisen kiven tavoitteiden saavuttamiseksi. 96% työntekijöistämme arvioi Toivon olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka (GPTW kysely 12/2021).

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.1.2022 mennessä osoitteeseen [email protected] otsikkokentällä ”Hankekehityspäällikkö Toivo”.

 

 

Lisätietoja tehtävästä

 

Soittoajat 14.1.2022 klo 8 – 10 ja 18.1.2022 klo 9 – 11

 

Ilkka Suhonen

Rekrytointikonsultti – Ponnista Oy

040 026 2988

[email protected]

 

Tietoa Toivosta

Toivo on suomalainen vuonna 2015 perustettu kiinteistötalo, jonka liiketoiminta koostuu hankekehityksestä ja kiinteistöjen pitkäaikaisesta omistamisesta. Yhtiön liiketoimintamalli on ainutlaatuinen, sillä Toivon liiketoiminta yhdistää koko kiinteistöliiketoiminnan arvoketjun aina kiinteistökehityksestä rakennuttamiseen ja valmiin kiinteistön omistamiseen, hallinnointiin ja vuokraukseen. Toivo hoitaa omalla tiimillään kiinteistön koko elinkaaren aina raakamaasta vuokrasopimusneuvotteluihin ja kiinteistön ylläpitoon. Näin toimimalla Toivo pystyy tuottamaan lisäarvoa asiakkailleen, osakkeenomistajilleen ja sidosryhmilleen.

 

Toivon strategiana on kehittää Toivo-konseptin mukaisia kiinteistöjä, joiden tavoitteena on vahva kehitysmarginaali sekä vakaa ja houkutteleva tuotto, ja jotka mahdollistavat näin kiinteistöjen pitkäaikaisen omistajuuden sekä korkeamman lisäarvon tuottamisen Toivon asiakkaille. Toivolla on taustallaan osaava ja kokenut asiantuntijajoukko, jolla on vahvat ansiot kiinteistötoimialalla. Toivon tiimin jäsenet ovat olleet mukana kehittämässä ja rakentamassa yhteensä yli 12 000 asuntoa, ja heillä on keskimäärin kymmenen vuoden kokemus kiinteistöalalta.

 

Toivon liikevaihto vuonna 2020 oli 4,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto 7,2 miljoonaa euroa.

 

www.toivo.fi